For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten (cmd-tast på Mac) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Service: +47 488 52 888Support: +47 488 52 488

Om oss

Løsninger for tøffe forhold

Steinsvik har spesialisert seg på å levere produkter og løsninger som skal tåle tøffe forhold i lang tid til havbruk, maritime næringer og til olje- og gassindustrien. Vi har mer enn 60 års erfaring i å utvikle og levere innovative og robuste løsninger. Alt utstyr er konstruert for å fungere år etter år i krevende miljøer. Vi har hovedkontor på Frakkagjerd utenfor Haugesund og flere avdelinger langs norskekysten; Austevoll, Bergen, Florø, Sykkylven, Skodje, Trondheim, Frøya, Sortland og Tromsø. I tillegg finnes vi også i Skottland, Chile, Vietnam, Canada, Oceania, Spania og Tyrkia. På Island og på Færøyene har vi dyktige forhandlere.

 

Havet kan være krevende og by på mange utfordringer. Et tøft miljø som krever tøffe løsninger. Våre produkter gir deg trygghet for at de vil fungere optimalt selv under de tøffeste forhold. Med innovativ utforming sørger de for en fullstending oversikt og gir deg full kontroll over driften. Spenstige og robuste for å tåle havets natur. Safe, sure, seaproofed for life.

 

Utfordringene havet skaper har definert vår oppgave; utvikling av kvalitetsprodukter som tåler denne påkjenningen og slitasjen. Vi er hands-on, dedikerte og fleksible, og dette gjenspeiles i våre produkter. Gjennom innovasjon utfordrer vi konvensjoner. Vi jobber målrettet for å løse morgendagens marine utfordringer i det uforsonlige og tøffe miljøet som vi opererer i. Med fokus på våre kunders behov, tror vi at et tett samarbeid med våre kunder er en forutsetning for å finne de mest effektive og bærekraftige løsningene.

 

 

   Lokal tilstedeværelse

   Etablerte markeder

 

 

 

Verdier

Våre verdier og handlinger bærer vi alltid med oss. De fører oss til beslutningene vi tar i hverdagen, de definerer oss som bedrift og som den typen mennesker vi er. Ved å sette disse verdiene ut i praksis skaper vi en holdning og tilnærming som maksimerer verdien for våre kunder og sørger for at Steinsvik er et inspirerende sted å jobbe.

 

Look ahead

  • Foresee opportunities and initiate change.
  • Beware of your footprint, we need to take care of the environment.

 

Follow through

  • Think differently to achieve your goals.
  • Stay hands-on and fulfill what you have started.

 

Be brave

  • Support each other through close collaboration.
  • Stay resilient and dedicated.
  • Tell it like it is. Always.

 

Stay curious

  • By being open you can be inspired.
  • Dig deeper, look for solutions for tomorrow.

 

 

Sertifiseringer

Steinsvik AS med lokasjon Førresfjorden er sertifisert i henhold til ISO 9001-2008 og ISO 14001:2004.